«Дайте мені 5 років – і наша земля буде дорожча від діамантів», - Апостол

24.03.2019 19:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Радник першого віце-прем'єр-міністра з аграрних питань Михайло Апостол переконаний, що через п’ять років українська земля буде дорожчою від діамантів.

Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі.

«Архімед: «Дайте мені точку опори – і я переверну Землю».

«Дайте мені тисячу років – і я розмалюю небо!» – художник Іван Марчук.

А я скажу реально: «Дайте мені 5 років – і наша земля буде дорожча від діамантів».

Михайло Апостол для порівняння опублікував фото землі в Італії та Україні.

«Земля в Італії ,мого близького знайомого, де, практично, немає опадів, де дуже складно покривати фермеру свої витрати. Це робить держава. Ціна такої землі: 8-10 тисяч євро.

Інша - моя присадибна ділянка в селі, яку хотіли б купити за тисячу-дві доларів», - написав він.

Нагадаємо, депутат Верховної Ради України попереднього скликання Михайло Апостол переконаний, що для проведення успішної земельної реформи в Україні потрібна політична воля. Причиною безладу в земельних відносинах він вважає повну відсутність інвентаризації економічної ефективності використання земель сільськогосподарського призначення.

На думку Михайла Апостола, бажання іноземців скуповувати землю сільгосппризначення в Україні спричинена небажанням українців працювати на своїй землі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі