Головний аграрій Тернопільської області

24.03.2019 18:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Ярослав Бачинський

Нарешті дочекалися. Напередодні президентських виборів голова ОДА Степан Барна своїм розпорядженням призначив директором департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Володимира Мироновича Стахіва. До того він був виконувачем обов’язки директора цієї установи після звільнення за власним бажанням директора Віталія Луя в червні 2017 року.

Володимир Стахів у 1989 році закінчив економічний факультет Львівського національного аграрного університету. Деякий час за фахом працював у колгоспі імені Шевченка Золочівського району Львівської області. Після переїзду на Тернопільщину - в обласному управлінні сільського господарства Тернопільського облвиконкому.

Володимир Стахів користується авторитетом і повагою всього колективу АПК області. Має своє бачення і плани на подальший розвиток головної галузі області. Серед вдалих, що втілені у життя селян, – створення обслуговуючих сільгоспкооперативів, яких вже налічується понад 80 (половина з них зорганізована за останніх два роки), активний поступ та зміцнення фінансової та економічної діяльності дрібних та середніх фермерських колективів, створення сімейних ферм, впровадження нових технологій в рослинницьку й тваринницьку галузь.

Побажаймо йому здоров’я та успіхів, щедрих зажинків!

Ярослав БАЧИНСЬКИЙ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі