5 сучасних книг для тих, хто ненавидить сучасну літературу

Опубліковано:
22 Березня, 2019

Читачі часто схиляються до певного жанру і переважно уникають інших жанрів. У всіх нас є свої вподобання й антипатії. Можливо, ви прочитали кілька романів в жанрі, який змусив вас вирішити, що це не для вас.  Ми тут, щоб змінити свою думку (і ми впевнені, що це ефективно)!

Поговоримо про сучасну літературу. Якщо ви навмисно уникаєте її, то багато чого втрачаєте, оминаючи деякі першокласні історії! Дозвольте нам переконати вас дати їм шанс. Купити книги дешево за розділами можна одним кліком за посиланням на Booklya!

1. Ненависть до тебе (The Hate U Give)

Дебютний роман Енджі Томаса одна з перших книг, натхнених рухом Black Lives Matter, а також впливом Thug Life Тупака. За визнанням критиків та читачів, цю книгу не можна пропустити.

Сюжет: рівновага в житті шістнадцятирічної Старр Картер руйнується, коли вона стає свідком смертельного обстрілу свого друга дитинства Халіла поліційним. Халіл був беззбройний. Тепер вона стикається з небезпекою з боку тих, хто протестує, та повинна ризикнути власною безпекою, щоб розповісти світу про те, що насправді сталося тієї ночі.

2. Більше щастя, ніж ні (More Happy Than Not)

Перший роман Адама Сільвера розповідає про найпохмуріші аспекти боротьби з горем і боротьби за визнання своєї особистості перед обличчям незгод.

Сюжет: упродовж кількох місяців після самогубства батька 16-річного Аарона Сото, хлопцю було важко знову знайти щастя, і він і не очікував знайти його в тому тьмяному почутті, яке відчуває до свого друга Томаса. Оскільки Аарон не може триматися подалі від свого друга або приховати почуття до нього, він розглядає можливість звернення до революційної процедури стирання пам’яті, навіть якщо це означає, що потрібно забути, хто він насправді.

3. Сонце також зірка (The Sun Is Also A Star)

Нікола Юн змушує нас відчувати всі емоції разом із Наташею й Даніелем. Поряд зі своєю першою книгою «Все, все», Юн доводить свою майстерність у створенні історій про кохання.

Сюжет: за 12 годин родину Наташі депортують на Ямайку, тому останнє, що на думці в дівчини, це закохатися. Даніель завжди виправдовує очікування своїх батьків, але коли він зустрічає її, не може не відчувати, що його життя зміниться. Усього за короткий проміжок часу у Всесвіту є плани на цих двох, і жоден із них не передбачував розгортання подій у такому ключі.

4. Коли Дімпл зустріла Ріші (When Dimple Met Rishi)

Дебютний роман миттєво став бестселером «Нью-Йорк Таймс».

Сюжет: Дімпл Шах готова нарешті звільнитися від своєї сім’ї і одержимості матері знайти їй «ідеального індійського чоловіка». Вона не знає, що вони влаштували її майбутнього чоловіка на літню програму для веб-дизайнерів, яку вона відвідує до коледжу. Ріші, вірячи в силу традицій, безнадійний романтик, який не може бути більше прихильним цьому плану.

5. Еліза та її монстри (Eliza and Her Monsters)

У другому романі Франчески Заппа фігурує герой із депресією й постійною тривогою. Читач зможе жити в двох різних світах та намагатися збалансувати їх.

Сюжет: онлайн-життя для Елізи завжди було простішим, аніж її справжнє. У мережі вона LadyConstellation, творець неймовірно популярного веб-коміксу Monstrous Sea. Вона не може собі уявити, щоб реальний світ був таким приємним, допоки не знайомиться з Воллесом Уорлендом. Він найбільший письменник-фанат «Жахливого моря», і тепер він ходить в її школу. З Воллесом Еліза починає думати, що справжнє життя може бути кращим за віртуальний світ. Але коли секрет Елізи стає надбанням громадськості, її онлайн-світ та світ реальний починають руйнуватися.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #книга, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рекомендація, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: