Тернополяни у лютому витратили 1,5 млн доларів на нові авто

Опубліковано:
22 Березня, 2019

Минулого місяця у Тернополі та області зареєстрували 52 нових автомобілів. На кожну з цих машин витрачали в середньому по $27 тис.

У лютому тернополяни найчастіше купували машини, які входять у ціновий діапазон $17-35 тис. Їх частка у регіоні склала 69%, а середня вартість кожного зареєстрованого авто становила $27 тис. Загальна сума витрат у лютому становила $1,5 млн, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішою маркою у регіоні була Toyota. У регіоні придбали 11 таких машини на суму $350 тис, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Також часто купували Volkswagen, Kia та Renault. Серед моделей бестселером став седан Toyota Camry.

null

Загалом, у лютому в Україні зареєстрували 5,7 тис нових автомобілів, а сума витрат склала $177 млн. Серед них були й автомобілі, вартість яких перевищує $200 тис – зареєстрували два кросовери Rolls-Royce Cullinan. Вартість кожного такого авто перевищує $400 тис. Також українці придбали 4 Bentley, 33 Porsche та 3 Maserati.

Нагадаємо, у січні у Тернополі та області зареєстрували 62 нові автомобілі. Кожна з цих машин в середньому мала вартість понад $32 тис, а сума покупок тоді перевищила $2 млн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #статистика, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: