Тернопільська бібліотека відкриває для світу нові поетичні обдарування

22.03.2019 18:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

У Тернопільській обласній бібліотеці для дітей (в рамках Тижня дитячого читання) та з нагоди Всесвітнього дня поезії, відбулась цікава багатогранна зустріч "Мій перший дебют". 

Талановиті учениці тернопільських шкіл ознайомили із своїм першим поетичним доробком своїх ровесників-читачів бібліотеки, які завітали до книгозбірні. Втім, слухати було цікаво й дорослим. Адже, незважаючи на свій юний вік і невеличкий життєвий досвід, юні поетки торкнулися у своїх віршах досить  важливих й актуальних тем: любов до рідної Вітчизни, тема добра і доброти, війна на Сході, особисті переживання через призму душі, цінність життя - яка вона є насправді... Одинадцятикласниця Аліна Завітій навчається у ЗОШ №11. Окрім поезії, захоплюється написанням кіносценаріїв, у її творчому доробку вже є відзнятий короткометражний фільм. Віолетта Іванців навчається у 4-ому класі Великоберезовицької ЗОШ. П'ятикласниця Уляна Кобліанідзе та Анастасія Кармазь - обидві з Тернопільської ЗОШ №13. Всі вони різні за світосприйняттям, але єдині у любові до творчості і - до Слова зокрема. Дуже добре, що працівники бібліотеки знаходять таких дітей і допомагають їм самостверджуватися у своїх талантах. Адже такі моменти не лише окрилюють, а й надихають до нових творчих вершин, зрештою, вселяють надію на здійснення найзаповітніших мрій.

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі