Тернопільських поетів чекають на інтернет телебаченні

Опубліковано:
22 Березня, 2019

У день поезії усіх поетів Тернополя закликають декламувати свої вірші, так, щоби їх почули – на громадському інтернет телебаченні розпочали серію програм “Поезія вулиць”. 

Тетяна Шабанова, керівник Тернопільського медіа центру (ТМЦ-інфо): “Поезія вулиць – голос твого міста. Вулицями кожного населеного пункту ходять безліч людей, які творять і залишаться непочутими. Дуже часто поезія, яка варта уваги залишається неоцінена, а поети перестають розвиватись в даному напрямку так і не знайшовши свого слухача. Для того щоб дати нове дихання українській поезії ми шукаємо людей, які мають що сказати і даємо їм можливість заявити про себе як про автора.”

Проект авторський, як вірші так і музика мають своїх авторів. Чекають на проекті як молодих поетів, так і досвідчених. Свої вірші глядачам читають Роман Воробйов – “Безкінечне літо”, Іван Поливода – “Говорю тихо”, Юрій Матевощук – “Мігрант”. Автори ідеї – Роман Воробйов, Степан Гречківський, композитор – Аліна Пелех

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поезія, #телебачення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: