Тимошенко заявила, що нардеп Юрій Тимошенко – технічний кандидат від влади проти неї

22.03.2019 14:23   Джерело: TeNews
Автор : Новини Тернопілля

Кандидат у президенти України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що позафракційний народний депутат Юрій Тимошенко є технічним кандидатом, якого влада зареєструвала спеціально проти неї. Про це вона сказала в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1".

Вона зазначає, що Юрія Тимошенка зареєстрували за ініціативою президента України Петра Порошенка та його виборчого штабу.
Тимошенко підкреслила, що в її однофамільця точно такі самі ініціали, як і в неї (Тимошенко Ю. В.).
"Це вони розраховують таким шахрайським, принизливим способом забрати в мене на виборах якісь відсотки", – сказала вона.

Про те, що Юрій Тимошенко технічний кандидат від БПП свідчить і причетність членів окружних виборчих комісій від Юрія Тимошенка до президентської партії. Зокрема на Тернопільщині. Тетяна Стасюк обрана в ОВК №163 від кандидата у президенти Юрія Тимошенка, втім її сторінка у соцмережах демонструє причетність жінки до Блоку Петра Порошенка. На численних світлинах вона на фото разом з партійним активом БПП.

17 січня Юрія Тимошенка виключили з парламентської фракції "Народний фронт" через "неодноразове порушення дисципліни та ігнорування рішень депутатської фракції". Нардеп від "Народного фронту" Леонід Ємець заявляв, що неофіційна причина виключення Тимошенка – те, що він отримав гроші на заставу і збирається балотуватися у президенти України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі