«В підвалі труп». У центрі Тернополя знайшли тіло невідомого

Опубліковано:
21 Березня, 2019

Повідомлення про різкий запах з підвалу і труп чоловіка поліцейські отримали з вуличного таксофону. Додзвонювач вказав адресу – вулиця Чорновола, 5 у Тернополі.

Адреса виявилось вірною. У закинутому підвальному приміщенні між сміттям поліцейські знайшли труп. За попередніми висновками експерта, чоловікові близько 50 років. У підвальному приміщенні він пролежав близько місяця. Він був без нижньої білизни, одягнутий у дві пари штанів та кофту, без будь-якого верхнього одягу. Слідів насильницької смерті при попередньому огляді не виявили. Правоохоронці припускають, що загиблий – людина без постійного місця проживання.

Під час огляду прибудинкової території, в під’їзді будинку на стіні першого поверху правоохоронці натррапили ще на й напис: “В підвалі труп”. Хто написав ці слова, а також особу загиблого та причини смерті встановить слідство. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підвал, #тернопіль, #тернопільські новини, #труп, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: