План Кремля – не пустити Порошенка до другого туру, – блогер

Опубліковано:
20 Березня, 2019

Кремль хоче перешкодити Петру Порошенку переобратися і навіть вийти до другого туру виборів, оскільки у Москві розуміють, що під час другого терміну Порошенка Україна ще більше віддалиться і остаточно піде від РФ.

Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив блогер і політичний експерт Олексій Голобуцький.

«Здається, російські ЗМІ спалили путінських фаворитів у президентських перегонах в Україні. А найголовніше – вони показали, кого насправді боїться Росія. Не дивно, що ним виявився Петро Порошенко. Я тут недавно побачив цікаве відео. Заслужено ненависний усім «правдоруб» і рупор російської армії порятунку «молодших братів» від нацистів – Кисельов – повідомив цікаву штуку. Цитую: «Спільне завдання у всіх зараз – не пустити Порошенка до другого туру… якщо не вийде, то становище ускладниться». Виходить, що в Кремлі відчувають, що запахло порохом?» – написав блогер.

Голобуцький зауважив, що в Москві розуміють, що під час другого терміну Порошенка Україна остаточно піде від РФ. І переобрання Порошенка призведе до «бєспрєдєлу», процитував він російського пропагандиста.

«Цікаво, що саме має на увазі «найчесніший» представник російських ЗМІ під словом «бєспрєдєл»? Відновлення меж? Фінансові претензії за окупацію і анексію? Подальше нівелювання впливу Росії на світ? Свободу нашої країни від впливу РФ? Ну, це дійсно буде тотальний «бєспрєдєл» і злочин проти імперії», – написав блогер.

Експерт наголосив, що з усіх претендентів на президентський пост лише Порошенко визнає нездатність РФ домовлятися і не намагається досягти угод з нею.

«Порошенко, на відміну від цих романтиків від демократії, вже однозначно переконався: оптимальний формат укладення домовленостей з Кремлем – це максимум ракет НАТО, спрямованих на сам Кремль, плюс економічна ізоляція. Ось тоді це працює, Росія може навіть деякий час виконувати те, що наобіцяла», – припустив експерт.

Він упевнений, що «рівноправних угод» з Кремлем не може бути, бо там переконані, що «рівніші за інших».

«Це не лікується ніяк, крім застосування грубої сили. За 350 років не було жодного прецеденту звернення Росії як нормальної держави: або їх примушують до цивілізованої поведінки, або вони нападають на все, до чого дотягнуться лаптем. Це очевидно і багаторазово доведено, але сьогодні це зрозумів чомусь тільки Порошенко. Тому саме Порошенко і є єдиним категорично неприйнятним кандидатом. Тому що інші ще плекають ілюзію «домовитися з Росією», – резюмував Олексій Голобуцький.

Нагадаємо, експерти заявляють, що стратегія Президента Петра Порошенка по боротьбі з бідністю вже дає результати.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #порошенко, #Президент, #стратегія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: