Найскандальніша блондинка України вип’є в Тернополі чаю за тисячу гривень

Опубліковано:
19 Березня, 2019

16 квітня 18:00 « Gargen Hall» на ввідбудеться вечір з Ольгою Фреймут під назвою «Ревізія життя». Цікава програма, шампанське та подарунки. Екс-ведуча спробує заробити на цьому заході добротні гроші, адже мінімальна вартість квитка від 300 до 1000 гривень. З людьми, які куплять найдорожчі квитки Ольга Фреймут вип’є чаю.

Квитки можна придбати в Тернополі у ресторані BANDERAS ( Торгівельно-відпочинковий центр «Атріум» )

Ольга Фреймут: “Мій майстер-клас – це аналіз мого життя, успіху та провалів . Він для тих, хто не хоче помилятися . І може вчитися на моїх досягненнях та помилках . Мені є , що сказати . Я вмію надихати , бо для цього , певно , й народилася .

На таких зустрічах я дуже відверта . Розповідаю те, що не довіряла журналістам . Бо на такі зустрічі приходять ті, хто мене любить , кому я близька і цікава . Ось чому я дозволяю собі бути відвертою , як з рідними людьми .

Мій майстер – клас – це практичні прийоми, взяті у відомих психологів та філософів . Я не раджу , а лише пропоную інструменти, які кожен вже застосує по-своєму . Як знайти ціль. Як наважитися на мрію . Як добиватися свого. Як вгамовувати емоції і навчитися володіти собою .

Чекаю всіх з великою любов’ю”- йдеться у анонсі заходу для блондинок від скандалістки з Нового Роздолу, яка підкорила столицю по-своєму…

Деталі та бронювання квитків за номером 0997538468 , 0985557575

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зустріч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Фреймут
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: