Красуня-поліцейська з Тернополя перемогла у підйомі штанги на біцепс

19.03.2019 07:13   Джерело: За Збручем
Опубліковано : Новини Тернопілля

Три перших сходинки посіли працівники Тернопільської поліції у змаганнях під назвою Кубок Кия, які відбулися у Києві, - пише За Збручем.

Для поліцейських ці випробування принесли незабутні враження та нагороди. 

Учасники мали змагалися у пауерліфтингу з різних дисциплін, серед них: тяга, пуш-пул (двоборство), підйом штанги на біцепс та екстремальний жим лежачи. У підйомі штанги на біцепс у ваговій категорії 56+ кг перше місце посіла інспектор ювенальної превенції Тернопільського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області Тетяна Зведенюк. Окрім цього поліцейська виконала норматив кандидата в майстри спорту.

Виборов золото та виконав нормативи майстра спорту у ваговій категорії 80 кг в строгому підйомі на біцепс поліцейський роти особливого призначення Володимир Мартинюк. Ще один тернопільський спецпризначенець Ігор Антоні зайняв першу сходинку у ваговій категорії 100 кг серед юніорів.

По завершенню заходу переможців нагородили статуетками, медалями, грамотами та подарунками, повідомляє Відділ комунікації поліції Тернопільської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: За Збручем  

Коментарі