Тарас Савчук

Тарас Савчук

блогер, поліграфіст, дизайнер, tenews.te.ua

Так ще трошки – і ваші внуки візьмуть вила проти вас!

18.03.2019 22:13   Джерело: TeNews
Автор : Тарас Савчук

Мало того, що за селом зробили смітник на три села (мабуть, ще й незаконно), то недавно ще хтось і підпалив. Звісно, палія не знайдуть.

Смітник поряд з козацькою могилою, яка оповита легендами. Хрест зруйнований, вся могила спалена... Сплюндрована історія і загаджене довкілля! На цій могилі, кажуть, росте понад 40 видів лікарських трав і, наскільки пам’ятаю, це є пам’ятка природи місцевого значення. А ще кажуть, що в сорокових роках там хоронили померлих від тифу. Руйнуйте, нищіть, паліть і витягуйте «чуму»! Де ваша свідомість, совість і громадянська позиція?

Окремі питання, звісно, до керівництва громади.
Мабуть. рука руку миє, здружилися дві діаметрально протилежні політичні сили.

Горе-реформатори, недолугі керівники, недосконалість законодавства, ліниві мешканці громади, які не борються за свої права, народні депутати, котрі не дбають про виборців... Так ми скоро скотимося у глибоку смуту.

З тим сміттям спасу нема І ніхто навіть на йоту не намагається врятувати ситуацію. Достукатися, щоб щось змінили - то не реально. Завтра приїде Volodymyr Groysman, то пожаліюся йому!

Люде, земляки, громадо, ви і далі хочете жити в тому лайні, яке собі створюєте самі? Та досить вже! Схаменіться! Ніхто не наведе ладу, як не ви самі! Профутькаєте свою землю і дітям-внукам залишите згарище і сміття! Так ще трошки – і ваші внуки візьмуть вила проти вас!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі