«Агрон-Агропродсервіс» – переможець міжнародного ветеранського турніру в Кременці

Команда ветеранів «Агрон-Агропродсервіс 40+» зайняла перше місце в XXVI-му традиційному міжнародному турнірі  міні-футболу серед ветеранів, пам’яті заслуженого журналіста України Михайла Балицького, який пройшов 16 березня в Кременці.

В турнірі брало участь 11 команд, вісім – з України, дві - з Польщі і одна з Грузія.

Команда «Агрон-Агропродсервіс» вийшла до півфіналу з підгрупи з другого місця. У групі перемогла команду ветеранів з м. Дубно Рівненської області (2:1), з таким же рахунком обіграла команду з м. Славута Хмельницької області і з рахунком 3:0 команду ветеранів з м. Томашов-Любельський (Польща). В боротьбі за перше місце в підгрупі поступилася ветеранам з м. Ківерці Волинської області з рахунком 1:3. 

В другій підгрупі перше місце зайняли ветерани з м. Луцька, друге – господарі турніру «Ветеран» (м. Кременець).

В півфіналі згідно положення турніру тернополяни зустрічалися з ветеранами м. Луцька, яких  впевнено обіграли - 4:1. У другому півфіналі «Ветеран» Кременець зустрічався з ветеранами м. Ківерці. Переможця  визначила серія 6-метрових ударів (основний час - 1:1). По пенальті – 4:2 на користь кременчан.

Фінал виявився бойовим, основний час не виявив переможця (1:1) і лише в додатковий час у першій 5-хвилинці гравець «Агрон-Агропродсервіс» Віталій Коломієць потужним ударом вивів команду на першемісце. Команда за перемогу була нагороджена пам’ятним дипломом та кубком. А гравець Ігор Бадло, він же граючий тренер був визнаний кращим нападником турніру.

Переможцями турніру стали: Віктор Назарук, Микола Салик (капітан), Ігор Бадло, Автанділ Гвіанідзе, Віталій Коломієць, Віктор Павлович, Олег Горенчук, Віталій Гоцалюк.

Тренери – Ігор Бадло, Віктор Вересюк.

До слова, команда «Агрон-Агропродсервіс» вже третій рік поспіль виборює на цьому турнірі перше місце.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Федерація футболу Тернопільської області  

Коментарі