Житель Тернопільського району може «загриміти» за грати за напад на поліцейського

Опубліковано:
16 Березня, 2019

14 березня патрульні несли службу на території Байковецької громади. В селі Дубівці поліцейські помітили автомобіль, який рухався на дальньому світлі. Крім цього, зїжджаючи з головної дороги на другорядну, водій не увімкнув поворот.

Екіпаж послідував за порушником. Проте він зупинятись не збирався, а лише збільшував швидкість. Зупинилось авто лише пілся того, як врізалось у ворота будинку. Як виявилось згодом – це було помешкання самого ж порушника. Коли до втікача підійшли патрульні і попросили показати документи на автівку, він почав кричати і погрожувати їм. Від чоловіка йшов запах алоголю.

На крик з будинку вийшла вагітна дружина дебошира. В цей час він зірвав нагрудну камеру із поліцейського та вдарив нею чергового по голові. А тоді, прикрившись жінкою, втік у будинок та закрився зсередини. На прохання ні поліцейських, ні дружини, молодик не реагував.

А вже наступного дня порушник, яким виявився 29-річний житель села Курники, сам заявився у відділення поліції та розкаявся у скоєному. Збитки пообіцяв відшкодувати. Проте відповідати чоловікові за скоєне все ж доведеться. За напад на поліцейського він може «сісти» на термін до 5-ти років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: