У Тернополі відкрили центр «Школа першої допомоги» (Фото)

Опубліковано:
16 Березня, 2019

15 березня у місті відкрили центр «Школа першої допомоги», повідомляють на сайті Тернопільської ОР.

Благодійний внесок на ремонтні роботи внесли представники Німецького Червого Хресті міста Фрайбуга.

«У разі виникнення нещасного випадку, на жаль, більшість людей не може ефективно надати допомогу потерпілому. Їх неспроможність діяти швидко, рішуче і правильно пояснюється відсутністю відповідних знань, а також сильними емоційними переживаннями, нездатністю приборкати страх та хвилювання. Інколи хвилини вирішують наслідок нещасного випадку – життя або смерть, інвалідність або сприятливий результат.

Попри найрізноманітніші шляхетні функції Товариства Червоного Хреста  – допомога  немічним стареньким людям, хворим дітям, соціально незахищеним та знедоленим; надання невідкладної допомоги та задоволення основних потреб людей під час криз та катастроф, – також  важливою є робота Товариства з молоддю та просвітницька робота, а саме – заняття по наданню першої невідкладної допомоги при надзвичайних ситуаціях.

Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста України є пілотною в проекті «Школа першої допомоги», оскільки одним із основних завдань на сьогодні є навчання населення навичкам першої допомоги. Через, що й виникла гостра необхідність в додатковому приміщенні для діяльності  центру «Школа першої допомоги».  Відтак відкриття такої школи у відремонтованому приміщенні- це важлива, необхідна подія», – прокоментував Віктор Овчарук.

0

1

2

3

4

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #медицина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: