Гурт KARNA презентував нове відео на пісню «Вітролом»

Опубліковано:
14 Березня, 2019

Гурт KARNA презентував нове відео на пісню “Вітролом” з альбому “Гуцулметал” (2017). Це третя робота творчого тандему з режисером Віктором Скуратовським який в якості кліпмейкера працював із гуртом «Друга Ріка», Асією Ахат, Без Обмежень. Зйомки відбулися у 2018 році. Серед локацій були фестивалі “Faine Misto”, “Бандерштат”, та передмістя Києва.

Своїми враженнями про зйомки кліпу та ідею діляться Влад Ярун та Олексій Шманьов:

Влад Ярун (засновник гурту, гітарист):

“Ми хотіли щоб сюжет був максимально простий і не закручений, щоб у цьому відео були атрибути рок-н-ролл культури і лишився наш етнічний, національний колорит. Все так само як у музики KARNA

Меседж пісні так само як і Party на Прикарпаття, тільки іншими словами та картинками. Це друга пісня про нас усіх – людей контркультури. Людей, яких качають метал-ноти і які готові перевернути все до гори дном заради своєї музики, ідеї та життевого концепту!

Ну мабуть всі вже чули про купу дублів зйомки цього під час фесту Файне Місто)) А в кліпі це лише коротка сторінка. Тепер, коли ми його випускаємо, то реально боїмося, що фани зберуться і просто приб’ють, як побачать десь на концерті. Короче тепер доведеться чемодани на руки і тікати одразу після кожного виступу)” 

Олексій Шманьов (вокаліст):

“Зйомки з Віктором Скуратовським це завжди особливий процес, якого чекаєш, як справжнього свята! Кожен раз самовдосконалення і професіоналізм! Цього разу перша локація це був фест Файне місто, де ми буквально задовбали людей «Вітроломом», який грали разів з 10 ))

На зйомках інших локацій, які відбулися вже значно пізніше восени – мені дуже сподобалася лісова. Коли ми туди приїхали, я був шокований красою! То була справді казкова галявина. Там можна було б знімати «Володар кілець»!

Запам‘яталося ще те, що під вітродуєм було дуже холодно і реально здувало з ніг! Листя, яке било по обличчю, а коли співав – потрапляло й до роту! І Володя – наш звукорежисер, який бігав і мішками збирав то листя! 10-20-30 мішків! І то все сипало і дуло на нас!

Під час самих зйомок стало зрозуміло – це буде неймовірно крута робота, якою можна буде пишатися!”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #KARNA, #rksg, #vepbrf, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: