«Фурія» на службі у тернопільських артилеристів

Опубліковано:
14 Березня, 2019

За допомогою сучасних засобів розвідки, серед яких безпілотні авіаційні комплекси, підрозділи артилеристів мають змогу якісно виконувати поставлені завдання на полі бою.

«Фурія» – багатоцільовий безпілотний авіаційний комплекс (БПЛА), призначений для ведення повітряної розвідки вдень та вночі, визначення координат цілі, коригування артилерії, конвоювання.

Такі позитивні оцінки цілком закономірні, адже нова «Фурія» (орієнтовна ціна комплексу 150 тис. американських доларів) за функціональними можливостями не поступається провідним комплексам закордонного виробництва. Завдання виконуються одним або двома операторами в залежності від складності місії. Розгортання комплексу виконується впродовж 15 хвилин з похідного положення. Забезпечується автономний політ за маршрутом з можливістю повністю змінювати маршрут під час місії; політ в режимі повного радіомовчання, можливість переходити на повністю ручне керування БПЛА. У «Фурії» вмонтовано кілька змінних голівок із тепловізійними та звичайними камерами з високою роздільною здатністю та стабілізацією зображення, є наземна станція керування і обробки інформації, має антени та додаткове обладнання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #безпілотник, #військо, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: