За ДТП з поліцейською машиною тернополянин заплатить штраф

14.03.2019 09:43   Джерело: Погляд
Опубліковано : Новини Тернопілля

Суддя відхилила апеляцію водія, з вини якого у Тернополі сталася ДТП з автомобілем патрульної поліції, - пише Погляд.

Суддя Тернопільського апеляційного суду розглянула адміністративну справу за апеляційною скаргою Олександра Ю., притягнутого до адміністративної відповідальності.

Постановою Тернопільського міськрайонного суду від 11 січня 2019 року 55-річного Олександра Ю. визнано винним у вчинені адміністративного правопорушення за ст.124 КУпАП (порушення учасником дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинили пошкодження транспортних засобів) і накладено адміністративне стягнення у розмірі 340 грн.

Згідно з даною постановою, 16 жовтня 2018 року о 20 год. 20 хв. Олександр Ю., керуючи транспортним засобом «ГАЗ 2705511» по вул.15 Квітня у м. Тернополі був неуважний, не стежив за дорожньою обстановкою. Розпочавши поворот на вул. Київську, не переконався, що це буде безпечно та не надав дорогу поліцейському автомобілю «Toyota Prius» під керуванням Д., який виконував свої службові обов’язки та рухався по зустрічній смузі з увімкненими проблисковими маячками та звуковим сигналом. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди обидва автомобілі отримали механічні ушкодження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Погляд  

Коментарі