Сотні дівчат взяли участь в кастингу першого в Західній Україні модельного телешоу

14.03.2019 09:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Сотні дівчат взяли участь в кастингу першого в Західній Україні модельного шоу на телеканалі «Тернопіль1». В проект потрапили лише найяскравіші учасниці, які змогли переконати журі, що варті перемоги. Відтак,  12 дівчат боротимуться за цінний приз від модельної агенції «Selfie Models».  Учасниці вражали своїми талантами: танцювали, співали, демонстрували фізичну підготовку.  

null

«До прикладу, одна із учасниць Юля, аби вразити суддів, сіла на шпагат. Дівчина бореться також за титул міс Тернопіль і націлена лише на перемогу», - каже режисер проекту «Стань моделлю» Світлана Наконечна. 

На кастингу вирували пристрасті та збільшували градус тривоги. Учасницям пропонували кардинальні зміни зовнішності. Таке випробування виявилось не кожній дівчині під силу. Марія до останнього відстоювала свій колір волосся та чи вдалось його зберегти, Ви побачите під час перших перевтілень.  Не обійшлось і без сліз. Учасниці плакали, не стримували сліз і судді. Історія Валентини їх вразила до глибини душі. Чим саме дівчина шокувала журі, дізнаєтесь згодом. А декому судді поставили жорстку умову схуднути на 5 кг. 

null

 

null

«Є вражаючі випадки, учасниця реаліті - Юля схудла на 10 кг за 4 місяці та пообіцяла боротись на проекті до перемоги», - каже режисер проекту «Стань моделлю» Алла Демко.

Журі не лише критикувало учасниць, а й допомагало дівчатам порадами та рекомендаціями. До прикладу, вегетаріанці Анастасії, пообіцяли знайомство з дієтологом, який би збалансував її харчування.

Учасниці вражали своїми професійними навиками. Яке завдання отримала від суддів, майбутній слідчий Анастасія, - побачите в одному з перших випусків реаліті шоу на телеканалі «Тернопіль1».

Тож, конкуренція з кожним випробуванням серед дівчат зростає. Всі учасниці модельного шоу  харизматичні, яскраві та готові боротись за перемогу. Сезон обіцяє бути дуже цікавим. Попереду тижні боротьби найкрасивіших, найграційніших, найкмітливіших, найхитріших та наймудріших. Інтриги, боротьба і щирі емоції. Все це побачите вже цієї весни на телеканалі Тернопіль 1. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі