До семи років за гратами загрожує юнакам, які для розваги побили пенсіонера у Заліщицькому районі

Опубліковано:
13 Березня, 2019

До суду скерували обвинувальний акт у кримінальному провадженні за хуліганство поблизу одного із сіл Заліщицького району групою осіб.

В обласній прокуратурі нагадали, у вересні 2018 року, вночі група осіб заради розваги на автомобілі переслідувала авто пенсіонера, де він перебував з дружиною. Утікаючи від переслідувачів наляканий чоловік заїхав на автозаправку одного із сіл Заліщицького району, проте не зміг утекти від хуліганів. Юнакам було ще замало адреналіну і вони вирішили побити чоловіка.

Після того, як пенсіонер вийшов з автомобіля і запитав чому його переслідують, хлопці без пояснень нанесли йому кілька ударів, спричинивши струс головного мозку та синці. На прохання дружини припинити безчинство не зреагували. Знесилену жертву залишили в спокої тільки після того, як з ран виступила кров.

Досудове розслідування завершено. Долю хуліганів визначить суддя. До слова, за протиправне їм загрожує позбавлення волі від трьох до семи років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #Заліщики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: