Він – мій брат по зброї, по ідеї, по вірі. Я закликаю всіх українців віддати свої голоси за Руслана Кошулинського, – Ярош

Опубліковано:
13 Березня, 2019

Як розбудовувати українське військо із врахуванням досвіду добровольчого руху та посилити обороноздатність армії, щоб зуміти протистояти ворогу – ці та інші питання ретельно обговорювали кандидат в Президенти від об’єднаних сил націоналістів Руслан Кошулинський та командувач УДА Дмитро Ярош.

Ветерани російсько-української війни зустрілися у Кам’янському Дніпропетровської області, – пише В курсі.

“Ми згадали часи Майдану і те, що було після нього, вирішували, яким чином в державну політику можна максимально впроваджувати досвід добровольчого руху. Адже ті якісні знання, які здобули наші вояки-добровольці повинні сьогодні бути ефективно втілені у законодавчому полі” – зазначає Руслан Кошулинський.

Дмитро Ярош вкотре зазначив безцінну роль українських націоналістів під час Революції Гідності та московсько-української війни, тому наголосив, що на президентських виборах обирає лише єдиного кандидата від націоналістичних сил, свободівця Руслана Кошулиньского.

“Він – мій брат по зброї, по ідеї, по вірі. Я закликаю всіх українців віддати свої голоси за Руслана Кошулинського – єдиного кандидата від українських патріотів! “ – заявив командувач Української Добровольчої армії Дмитро Ярош. 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кошулинський, #ярош
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: