Андрій Пушкар отримав звання Заслуженого тренера України посмертно

Опубліковано:
12 Березня, 2019

Непереможний рукоборець з Кременця Андрій Пушкар за життя не дочекався відзнаки Заслужений тренер України, лише за кілька місяців після трагічної загибелі його відзнаку отримає дружина Світлана Пушкар, – пише Реально.

“Доля так розпорядилась, що Андрій Пушкар не зможе особисто отримати свою відзнаку – звання Заслуженого тренера України. Вона лежить у мене на столі і тільки кілька людей знають як важко було продертись через бюрократичні перепони та людський фактор.

Я дякую всім в Мінмолодьспорті та нашому управлінні спорту, що ця справа таки завершилась і я матиму змогу віддати дружині Андрія Світлані Пушкар це посвідчення та значок.

 

Пишу тут про це тільки тому, що багато людей знають, що ця справа була незавершена. Тепер все це вже в історії, яку маємо пам’ятати” – написав Віктор Мацекур.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #звання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пушкар, #тернопіль, #тернопільські новини, #тренер
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: