У канадській газеті «Гомін України» опублікували вірші про Шевченка тернополянина Володимира Демчишина

12.03.2019 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У канадській газеті «Гомін України» опублікували вірші про Шевченка тернополянина Володимира Демчишина. Про те, що у виданні схвалило до друку його поезії – автор написав на своїй сторінці у Facebook:  

«Радості немає меж!
Схвалені до друку мої перші вірші про Генія - пророка Т.Г.Шевченка в канадійській пресі м.Торонто.(Канада).

Так,як я є членом тернопільського осередку Наукового товариства ім. Т.Шевченка(Україна).

Так спливають дні за днями,а душа хоче поезії. Хочу започаткувати в місті Торонто літературно- мистецький клуб "Слід на серці".
Адже спілкуючись з трудовими мігрантами,співвітчизниками, митцями, лікарями,педагогами, професорами, громадськими діячами, мецинатами українського походження, які пристосувалися до групи людей нового середовища, з чужою культурою та мовою,
всі на одному диханні розповідають вірші, найтендітніші задушевні історії, і кожен з них вбачається літератором.

Зберуся з думками, а зараз беру паузу.

Дякую редакції газети "Гомін України" Оксані Соколик та енергійному працьовитому Богданові Мельничуку за редагування віршів», - пише Володимир Демчишин.

Нагадаємо, Володимир Демчишин -  український дитячий письменник. Народився 26 квітня 1973 року у Тернополі у сім’ї українського письменника Івана Демчишина. З 2009 року -  член Національної спілки краєзнавців України, Національної спілки журналістів України, обласного літературного об'єднання при Національній спілці письменників України. З 2010 року -  член наукового товариства імені Шевченка, Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка, член правління обласної організації «Меморіал» імені Василя Стуса. Написав збірки віршів для дітей «Сонячне намисто» та «Хочу з сонечком дружити».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі