Тернополяни просять зробити капітальний ремонт прибудинкової території

Опубліковано:
9 Березня, 2019

Тернополяни просять зробити капітальний ремонт прибудинкової території на вул. Корольова,8. Петицію з таким змістом подали до міської ради:

«Прибудинкова територія знаходиттся в жахливому стані. Поточний ремонт (ямковий) жодного разу не здійснювався. Тротуари в вибоїнах, мають нахили. В зимовий період на тротуарі можна легко зламати руку чи ногу. 3 роки назад теплокомуненерго проводило розкопку, перерили тротуар присипали щебенем так і залишили. Навіть таксі і ті відмовляються зазджати в двір. А міжбудинкрвий проїзд що веде до будинків по вул. Корольова, 8-10 герерили працівники водоканалу і також залишили не заасфальтувавши. Тепер там утворилась величезна яма, через яку неможливо проїхати. Просимо відремонтувати наші прибудинкові території, знищені комунальними підприємствами міста», – зазначає автор петиції Марія Осуховська.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: