Юлія Сиротюк

Юлія Сиротюк

студентка факультету журналістики ТНПУ

Покоління об’єднались

09.03.2019 09:43   Джерело: TeNews
Автор : Юлія Сиротюк

6 березня в рамках соціального проекту «Єднання поколінь» відбулась зустріч студентів та людей похилого віку.

Навідати старожилів завітали близько 20  студентів із різних ВНЗ, а саме: Тернопільського національного економічного університету, зокрема було найбільше студентів із юридичного факультету, Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка та Технічного коледжу Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

null

Під час зустрічі їм вдалося знайти спільні цікаві теми, хобі, обговорити проблеми, які цікавлять усіх громадян незалежно від віку. Вони багато спілкувались, обмінювались досвідом, розповідали історії із життя, ділились думками, розважали один одного, жартували та співали пісні.

Студенти щасливі, що мали змогу провести час із людьми, мудрість і багаж досвіду яких вражає.  «У кожного з них своя історія, свій окремий світ. Радий, що вони цим із нами поділились. Я зміг почерпнути для себе багато корисного. І енергії у них, хоч відбавляй» - ділиться Петро Міськевич, студент Технічного коледжу Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

Нагадаємо, що зустрічі для поважних тернополян відбуваються кожної середи та неділі у Центрі дозвілля та молодіжних ініціатив імені Довженка. Для них організовують цікаві лекції, зустрічі з артистами, письменниками, майстер-класи, уроки співів, танців, театрального мистецтва та різного роду екскурсії.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Юлія Сиротюк, фото автора


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі