Відспівали не того: у Львові під час похорону Героя батьки не впізнали свого сина (Відео)

Опубліковано:
8 Березня, 2019

Сьогодні, 8 березня, під час відспівування21-річного воїна ООС, який загинув напередодні від поранень, Богдана Слободи в Гарнізонному храмі Св. Петра у Львові стався казус: коли відкрили труну, у ній виявилося тіло невідомого чоловіка. Принаймні так заявляють батьки покійного. Про це повідомляє сайт ГО “Варта1”.

Священик вирішив продовжити чин похорону, запевнивши, що у будь-якому випадку відспівати покійного – християнський обов’язок. Тим часом, до матері загиблого в церкву викликали швидку медичну допомогу.

Після відспівування тіло неопізнаного чоловіка повезли у морг.

Як згодом вияснилося, це не єдина плутаниця, що сталася сьогодні під час траурного дійства: за словами родичів загиблого, на похоронному хресті померлого вказане прізвище та ім’я Богдана, проте не правильні дані по-батькові.

Однак у львівському морзі мати й батько підтвердили, що це таки їхній син – Богдан Слобода. Так, за даними координатора ГО “Варта1” Ігоря Зінкевича, передають хлопці, які перебували в морзі разом з рідними загиблого. 

Відтак, рідні забрали тіло 21-річного Воїна, що загинув від поранень на Сході України, та повезли його в Новояворівськ.

Тож сьогодні, 8 березня, о 20:00 год. в храмі святих апостолів Петра й Павла у Новояворівську відбувся парастас за загиблим. А завтра, 9 березня, о 12:00 год. розпочнеться чин похорону. Богдана поховають на кладовищі в селищі Шкло

53464745 2137593499627597 890970014704730112 n 1Нагадаємо, 6 березня, в зоні проведення Операції Об’єднаних сил загинув мешканець Яворівщини, лейтенант Богдан Слобода. Він народився 13 травня 1997 року, навчався в Шклівській ЗОШ І-ІІІ ступеня.

З 2014 року навчався в Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, після закінчення служив за контрактом.

Загинув в Донецькій області від кульових поранень.

Додамо, що у Яворівському районі з 7 по 10 березня скасовуються усі розважальні заходи, у зв’язку з втратою Богдана Слободи, який загинув на Сході України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #герой, #Слобода, #смерть
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: