Ця тендітна і приємна жінка – капітан поліції, заступник начальника відділу служби «102» УОАЗОР ГУНП в Тернопільської області. Євгенія Іваськів організовує та контролює роботу операторів служби «102».

Щоб займатись улюбленою справою, про яку мріяла з дитинства, дівчина пройшла нелегкий шлях. Незважаючи на поширені стереотипи про «чоловічність» професії, рідні її вибір підтримали. Євгенія роботу у поліції починала з дільничого. Паралельно вона навчалася у Львівському державному університеті внутрішніх справ. І от, вже 9 років стоїть на варті спокою тернополян.

«Мені завжди хотілося виконувати норми закону, вислухати та надати кваліфіковану допомогу людям. Одним словом, служити так, як пише Закон. І  мені дуже подобалася на той час міліцейська форма… Одягаю її залюбки. Форма завжди надає вигляду, жінка у формі привертає до себе увагу, і тоді навіть сама почуваюся інакше» – ділиться емоціями жінка-поліцейський.

За словами Євгенії, коли жінка обирає професію в силових структурах, то поблажок у роботі з огляду на стать бути просто не може. Тому жінка активно займається спортом – волейболом, настільним тенісом, легкою атлетикою і навіть дзюдо та самбо.

Із твердженням, що правоохоронні органи – це суто чоловіча професія, поліцейська категорично не погоджується. «Насправді ця робота і для чоловіків, і для жінок, якщо у вас є професійні знання і відповідні навички. І головне: любити свою роботу, з честю до неї ставитися. Тоді все вийде як у чоловіка, так і в жінки. До того ж праця в поліції робить жінку сильнішою, стійкішою і навіть жорсткішою. Але не слід забувати про своє покликання – нести красу, гармонію, продовжувати людський рід», – зауважує Євгенія Іваськів.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #іваськів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: