Юлія Тимошенко підписала Зобов’язання перед українцями

Опубліковано:
7 Березня, 2019

Юлія Тимошенко підписала Зобов’язання кандидата у Президенти перед кожним громадянином України. У цьому документі чітко визначено перелік конкретних кроків, які Юлія Тимошенко втілить в життя після перемоги на виборах. «Це письмове зобов’язання мною та моєю командою перед громадянами України буде виконано!» – наголосила вона під час прес-конференції у Києві, – інформує офіційний Інтернет-сайт «Батьківщини».

Юлія Тимошенко переконана, що недовіра людей до політиків нині є неабиякою проблемою України. Саме тому Юлія Тимошенко та її команда вирішили запропонувати нову модель передвиборної кампанії – підписання письмових зобов’язань кандидатів перед країною та українцями.

«Таким чином взяті перед виборами зобов’язання зможе побачити і перевірити кожен громадянин», – повідомила вона. 

Юлія Тимошенко назвала головні пункти своїх зобов’язань, шляхи втілення яких прописані в Новому курсі України – всеосяжному документі, який торкається всіх сфер життя людей. Зокрема, зазначила політик, першочерговим для нової влади буде встановлення миру на всій території України: «У цьому сумнівів немає. Донбас і Крим будуть повернуті».

Ще одним фундаментальним зобов’язанням Юлія Тимошенко назвала зниження цін на газ вдвічі, і як наслідок – на тепло і на гарячу воду. Вона нагадала, що вже зробила перший крок до цього, довівши у суді незаконність та необґрунтованість підвищення тарифів.

Також одразу після виборів Юлія Тимошенко як новий президент винесене на референдум Нову Конституцію.

null

 

null

 

null

 

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зобов’язання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тимошенко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: