Смакота без м’яса: Гречаники з грибним майонезом

Опубліковано:
5 Березня, 2019

Гречаники – дуже проста і смачна страва, особливо із пікантним грибним соусом, що нагадує майонез. До речі, цю смакоту можна їсти і в піст! Мене бабуся їх навчила готувати вже давно.

Гречаники з грибним майонезом

Для котлет: 200 г гречаної крупи, 6 картоплин, 1 цибулина, сіль. Для соусу: 200 г маринованих грибів, 100 г олії, 3 зубці часнику, сіль.

Картоплю відварити в кожушку, почистити, натерти на тертці з великими отворами. Зварити гречку.

Цибулину дрібно порiзати, злегка підсмажити, змішати з готовою гречкою і натертою картоплею.

Сформувати котлетки, обкачати в сухарях, обсмажити на олії. Для соусу мариновані гриби промити, подрібнити в блендері разом із часником, поступово додавати олію, збиваючи до консистенції крему.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гречаник, #рецепт, #страва
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: