Два соціальні проекти Тернополя отримали унікальні премії

Опубліковано:
4 Березня, 2019

Фінальна частина проекту Social Project Awards відбулась в Одесі, в рамках якої відзначили кращі 100 соціальних проектів України у 10-ти номінаціях.

Серед фіналістів – 2 проекти з Тернополя.

Зокрема, у номінації “Забезпечення рівних можливостей” у ТОП 10 потрапив проект Рівні можливості на фестивалі «Файне Місто»! На заході зробили вхід для людей з інвалідністю 1 та 2 груп абсолютно безкоштовним. А до території фестивалю і в зворотному напрямку курсувало спеціально-обладнане «Соціальне таксі».

Проект доступності та екологічності фестивалю “Файне Місто” реалізовувався у партнерстві з благодійним фондом “Карітас Тернопіль”, Файне.UA за підтримки “Програми сприяння громадській активності “Долучайся!”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

У номінації “Освіта” у ТОП 10 увійшов проект Публічне адміністрування у сфері молодіжної політики.

Це, як інформує Громадський простір, унікальний освітній проект, спрямований на підготовку фахівців, які формують та реалізовують молодіжну політику в об’єднаних громадах заходу України. Протягом трьох сесій представники об’єднаних територіальних громад заходу України вивчали дисципліни, які допоможуть їм у подальшому формувати та реалізовувати молодіжну політику у своїх громадах, проводили тренінги для молоді та реалізовували спільно з ними проекти. Фінальною роботою стала підготовка проекту Стратегії розвитку молоді громади, яку презентували та захищали учасники перед врученням Сертифікатів.

Проект реалізувала громадська організація “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” спільно з Тернопільським національним економічним університетом, Міністерством молоді та спорту України, Комітетом Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму за підтримки Програми “U-LEAD з Європою”.

Довідка. Social Project Awards  – премія у сфері соціальних проектів і соціальних інновацій, основна мета якої популяризувати соціальні проекти і талановитих громадських діячів, які формують майбутнє країни. Як перша і єдина премія подібного роду Social Project Awards спрямована на визнання внеску громадських діячів у розвиток громадянського суспільства України та сприяння піднесенню соціальних проектів в країні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проект, #розвиток, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: