Дитину, котра сьогодні пропала під Тернополем, знайшли без ознак життя

Опубліковано:
3 Березня, 2019

Ми повідомляли, що під Тернополем, у Смиківцях на дачах, пропав 4-річний хлопчик. Матвійка Тригука, який загубився сьогодні близько 19 години у Смиківцях Тернопільського району, знайшли працівники патрульної поліції. На жаль, хлопчик загинув.

Дитина гралася на подвір’ї, але в якийсь момент зникла. Матір розповіла патрульним, що її син хоч і маленький, проте добре знав місцевість. Тому не вірила у те, що хлопчик заблукав.

За декілька годин пошуків дитину знайшли у річці без свідомості. Працівники швидкої допомоги намагалися повернути хлопчика до життя. Вони проводили реанімаційні заходи. Проте Матвійка врятувати не вдалося – медики констатували смерть, – повідомляє ТВ-4.

Вічна пам’ять.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #втопився, #матвій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пропав, #тернопіль, #тернопільські новини, #хлопчик
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: