Тернополянин впіймав у Дністрі здоровенну рибину (Фото)

Опубліковано:
3 Березня, 2019

Рибалячи у водах Дністра, тернополянин упіймав рідкісний улов, фотографією однієї із рибин він вирішив поділитися з громадськістю, аби підтвердити свою майстерність, – пише 0352.

На сторінці спільноти в мережі Фейсбук Василь Білокінський опублікував фото рибини, яку він впіймав якраз останнього дня зими.

“Сьогодні екзамен по ловлі на Дністрі здав на 4-ку… Власне на берег було доставлено 3 екземпляри. А ще сходи і клюваки. Неймовірний день! А ти ловиш жереха на джиг?”

Користувачі у коментарях кинулися випитувати, де саме шукати потрібні місця на Дністрі, у водах якого водяться такі рибини, а також хвалили самого рибалку.

Жерех є рибою дуже обережною, лякливою і водночас сильною та витривалою. Через її важковловимість жерех належить до найцінніших трофеїв спінінгіста та нахлистовика. То ж цілком зрозумілим є бажання похвалитися незвичайним уловом чималих розмірів.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Білокінський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рибалка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: