Марка із зображенням моста-віадука у Плебанівці – краща поштова марка 2018

Опубліковано:
2 Березня, 2019

Марка «Віадук, село Плебанівка» стала найкращою поштовою маркою 2018 року. Результати голосування оголосили у день народження поштових марок незалежної України.

Марка із зображення віадука набрала найбільшу кількість голосів – 108. Друге та третє місце посіли поштові марки «Комахи України» та «Скрябін». Усього ж у голосуванні взяли участь 687 користувачів. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила Укрпошта.

Марка-переможниця створена художницею Іриною Медведовською. За основу взято фотографію тернополянина Олександра Гриціва. «Щиро вдячний усім за підтримку!» – написав на своїй сторінці фотограф.

null

Крім цього, саме ця марка отримала срібло у конкурсі, який проводила Європейська поштова асоціація «PostEurop», – «Кращі марки Європи – вибір колекціонерів 2018». Всього було представлено 57 марок зі всього світу. Та спершу Олександр Гриців був змушений довести, що саме він є автором цього легендарного фото.

Детальніше.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #марка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: