Учасник гурту «Мандри» Сергій Фоменко – за Порошенка

27.02.2019 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Про те, що зараз українців мають унікальний шанс для подальшого розвитку своєї держави говорив фронтмен гурту «Мандри» Сергій Фоменко під час «Форуму Єдності» у Тернополі.

«Ми маємо у своїх руках все для того, щоб нарешті Україна сталася. І якою вона буде найближчі п’ять років, якою вона буде надалі - сьогодні залежить від нас усіх. Це настільки очевидно і відповідально, що мені дивно, що так багато людей в Україні не розуміють цього. Багато українців не хочуть думати про те, що буде з нами якщо ми зараз, знаходячись над прірвою у нестабільному і небезпечному світі, зробимо не той крок. Що буде з дітьми, які вже не знають що таке “совок”, “червоний терор”, “більшовики”, для них це просто сторінки історії”, - звернувся до присутніх музикант. Також він розповів про те,  кому він віддав свій голос на попередніх президентських виборах.

null

“У 2014 я голосував за Петра Порошенка. Впродовж цих п’яти років я дуже уважно слідкував за роботою Президента і його команди. Тому мій вибір у 2019 такий же. На мені, як і на всьому нашому народові, лежить відповідальність за те, чи буде Україна сильною, багатою, потужною, впливовою державою. Потрібно розуміти, що зараз ми голосуємо за майбутнє наших дітей і ми не маємо права зробити невірний крок. Тому я голосую за найбільш ефективного, найбільш потужного, найбільш рішучого Президента України за всю нашу новітню історію - Петра Порошенка. За людину, яка за ці п’ять років зробила значно більше, ніж обіцяла, - зазначив Сергій Фоменко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі