У Бережанах відкрили виставку на тему історії торговельно-кооперативного руху в Бережанському районі

Опубліковано:
25 Лютого, 2019

У Бережанах відкрили виставку на тему історії торговельно-кооперативного руху в Бережанському районі. Серед експонатів – ваги, стара техніка, література, якими користувалися учасники руху, а також нагороди та інше. Діє експозицію на 4-му поверсі «Універмагу». Про це у групі «Береж Інфо» у Facebook повідомив Олег Захарків.

«Торговельно-кооперативний рух на Бережанщині має довгу та славну історію. Від самоорганізованих спілок (українських кооперативів) до розвитку цілої системи надання послуг. Колись у кожному селі були будинки побуту, магазини, ремонтні майстерні… Діяли виробничі та заготівельні цехи тощо. Частина історії (радянського періоду та незалежності України ) нині представлена у вигляді цікавої експозиції, яку може побачити кожен охочий. Розташована вона у залі засідань Бережанського РайСТ (Універмаг 4й-поверх)», – пише Олег Захарків.

Усіх охочих запрошують відвідати виставку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #виставка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: