Тернопільські школярі розробили меню для астронавтів МКС та стали переможцями

Опубліковано:
24 Лютого, 2019

В Україні організовано таємний штаб, який зібрав у Львові відважних три десятки підкорювачів космосу, щоби розробити три нові секретні місії Вперед на орбіту!”. Школярі мали виконати завдання місій – у разі перемоги організатори FIRST LEGO League обіцяли кожному члену команди набори LEGO ArchitectureЩотижня впродовж місяця у межах цього проекту обиратимуться дві команди-переможці з усього світу

У Львові, під час відбіркового турніру, нагороду “Чемпіон FIRST LEGO  League” вибороли учасники гуртка Тернопільської міської станції юних техників “Робознавці”. 

Ольга Підлатюк, керівник гуртка “Робознавці”: Хлопці склали вегетаріанське меню для астронавтів, підрахували скільки і якого насіння потрібно завести на МКС, намалювали, як буде виглядати модуль для вирощування рослин, які стануть основою меню гідропонічним способом на космічній станції”.

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Ольга Підлатюк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #космонавт, #меню, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: