Грандіозне видовище: У центрі Файного міста літали повітряні кулі

ТМ «Тернопільське» створила справжню атмосферу Файного міста!

23.02.2019 14:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

На завершення Файного зимового містечка-2019 у Тернополі провели змагання та фестиваль повітряних куль «Файне небо».

ТМ «Тернопільське» створила справжню атмосферу файного міста, профінансувавши надзвичайне дійство для тернополян, де кожен охочий міг спостерігати за мистецтвом повітроплавання і відчути вечірню атмосферу, яка зачаровувала.

null

У центрі міста у п’ятницю, 15 лютого, піднесений настрій був у багатьох тернополян і гостей міста, адже на площі перед драматичним театром на них чекала справжня вистава одного актора – величезна жовта куля. Час від часу вона спалахувала від вогняного стовпа, що пронизував її нутро, прагнучі дістатись до неба.

На набережній тернопільського ставу теж «світилися» кілька куль.

null
Фото: Тарас Ковальчук

Організатор заходу директор ТІЦ м. Тернопіль Тарас Ковальчук розповів про дійство: «13-15 лютого у Тернополі відбулись змагання та фестиваль повітряних куль Файне небо. На жаль погодні умови не дозволили літати 13-14 лютого, але дали можливість командам побачити прекрасні місця нашого краю: Збараж, Вишнівець, Кременець. 15 лютого в день відбулись групові старти з театрально майдану, у вечері свічення на набережній і на тому ж майдані. Деякі кулі були брендовані символікою наших партнерів.

Вечірні фото зібрали тисячі лайків та репостів у соц мережах.

В дорогу додому командам також дали сувеніри від наших партнерів. З нетерпінням чекаємо їх на літні змагання 28-30 червня, де впевненні, що наші партнери допоможуть ще краще провести подію»

– Мене тішить, що ми у наше Файне місто «затягнули» такі події, а ще більше тішить, що до цього залучається бізнес, який підтримує розвиток туризму не на словах, а реальними справами. Разом ми зможемо набагато більше! Величезне «дякую» за допомогу та підтримку! – підсумовує Тарас Ковальчук.

Галина Кіт

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі