ТОП-5 порад від молодих підприємців Галицька партія пропонує можливості для молоді

Опубліковано:
22 Лютого, 2019

У Заліщиках Українська Галицька Партія організувала захід “Почни власну справу: майстер-клас від практиків!”. Своїм досвідом у галузі бізнесу поділилися молоді підприємці. Вони розповіли про можливості та відповіли на запитання аудиторії. Спілкувалися про молодіжні ініціативи, платформи та проекти, обміни досвідом і стажування. Тепер учасники заходу “Почни власну справу!” знають, як від ідеї дійти до фінального результату і як започаткувати власну справу без стартового капіталу.

Леся Голик, молодіжний мер Тернополя, Маркіян Юринець, ІТ-практик, та Роман Репко, зачинатель равликового бізнесу, дали конкретні поради для молоді, як не загубити себе у цьому світі та успішно робити власний бізнес.

Ми зреферували кілька порад для молодих ініціативних людей:

– Найкращий спосіб почати – просто почніть! Якщо у вас є ідея та бажання, то не варто зволікати і надто довго зважувати всі “за” і “проти”. Ризикнувши, можна отримати більше, аніж чекаючи доброї нагоди.

– Вчіться. Зараз є багато якісної освіти, де спочатку говорять про цінності, а потім про навчальні предмети. Окрім того, у мережі Інтернет є багато навчальних програм від викладачів провідних університетів світу.

– Гроші – це не першочергова проблема для започаткування власної справи. Якщо у вас є достатньо мотивації, то знайдуться люди, які готові вкласти гроші у ваш бізнес.

– Використовуйте правило 20 хвилин! Це означає, що потрібно працювати систематично, щодня задля досягнення результату.

– Перестаньте боятися! Щоб досягти успіху, треба здолати свій страх.

Подібні зустрічі  з молоддю Українська Галицька Партія вже провела у Радехові і Миколаєві. Форум малого та середнього бізнесу в Івано-Франківську відвідало понад 90 осіб, а Форум активної молоді у Львові – 250.

“Для активної молоді ми нещодавно започаткували Молодіжну платформу. Тепер в колі однодумців молодь має можливість пройти стажування і здобути реальний досвід, реалізовувати власні ідеї та проекти, дізнатись про інструменти участі громадян у прийнятті рішень, зробити перший крок у творенні нової якісної політики”, – коментує Ірина Яремчук, заступниця голови Політради Української Галицької Партії.

Загалом за минулий рік політсила нового зразка організувала 260 подій у сфері освіти, бізнесу, економіки, медицини, системи влади, місцевого самоврядування.

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Заліщики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: