10 квитків на фестиваль «Файне місто» і 10 ящиків пива розігрують у конкурсі на Тернопільщині

Опубліковано:
22 Лютого, 2019

Учасники славного фестивалю «Файне місто», який уже став традиційним на Тернопільщині – оголосили конкурс для шанувальників цього фесту. Їм пропонують можливість безкоштовно отримати квитки на «Файне місто» і виграти чимало пива «Тернопільське». Про це організатори повідомили на сторінці фестивалю у Facebook і розповіли про умови конкурсу:

«Привіт, Файні Люди! А от і настав час великого конкурсу, який ми проведемо спільно з нашим пивним партнером Тернопільське. В розіграші ми рандомно оберемо 10 переможців, а розіграємо ми не лише 10 квитків на фестиваль, а ще й 10 ящиків пива “Тернопільське”. Є за що поборотись!!))

Умови конкурсу як завжди прості:
– вподобати сторінку Faine Misto festival / Фестиваль Файне Місто та Тернопільське
– долучитись до офіційної події фестивалю Фестиваль Файне Місто 2019 – Територія Вільних Людей!, натиснувши “Відвідаю”
– відмітити в коментарях через @ трьох друзів з якими продегустуєте “Тернопільське” пиво!

Переможця визначимо рандомно 1 березня за допомогою системи commentpicker.com.

А зараз давайте пригадаємо вже оголошених учасників фестивалю:
Powerwolf, Eluveitie, Avatar, Eskimo Callboy, Kadebostany, THE HARDKISS, Нервы, Элизиум, Latexfauna, Rideau, FliT, Detach, 1914, Курган & Agregat, Pulatova (ex Flëur), Motanka, Velikhan, MegamasS, Bojevilla …

Повний список виконавців, квитки та інфо за посиланням:https://fainemisto.com.ua.», – пишуть організатори файного міста.

Взяти участь у конкурсі можуть усі охочі.

Нагадаємо, «Файне місто» – український музичний фестиваль просто неба, який з 2013 року проводять в Тернополі. Участь щороку беруть у ньому всесвітньо відомі рок-гурти. У 2013 році фестиваль проходив на острівці «Чайка» в парку ім. Т.Шевченка. З 2014 року «Файне місто» перемістилося на територію тернопільського аеропорту. У 2017 році фестиваль перемістився на територію тернопільського іподрому. У 2018-му на фесті діяли 6 сцен, родзинкою свята був спеціальний гість – всесвітньо відомий рок-гурт «The Rasmus. На «Файне місто» щороку з’їжджаються шанувальники рок-музики з усієї України. Торік, за підрахунками організаторів, – учасників фестивалю було 15 тисяч.

У 2019-му фестиваль «Файне місто» відбуватиметься з 25 до 28 липня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: