Чому саме Наливайченко?

20.02.2019 19:43   Джерело: Справедливість
Автор : Новини Тернопілля

Валентин Наливайченко відрізняється від інших кандидатів у президенти. Чому варто голосувати саме за нього? 

- Єдиний кандидат у президенти, який має чіткий дієвий план відновлення миру в Україні. Має необхідний досвід та зв’язки для ухвалення нової міжнародної угоди з деокупації.

Користується повагою та підтримкою у політичних колах ЄС та США. Наливайченко ще у листопаді 2018-го запропонував “Азовський пакет” санкцій проти РФ, публічно обґрунтував його на Всесвітній службі BBC. Зараз введення таких санкцій підтримують і США, і ЄС.

Є міжнародна підтримка й іншої ініціативи Наливайченка – розміщення американського військового контингенту в Україні для прикриття американської військової бази, систем ППО та ресурсно-логістичних баз на території Польщі.

- Є давнім і рішучим прихильником створення резервної Добровольчої Української армії. І не в теорії, а на практиці знає, як це зробити.  Ще у 1997 році, будучи консулом України у Фінляндії, Наливайченко дослідив та переклав українською законодавчу базу Фінляндії про резервну армію.

Створення такої армії дозволить також вирішити проблему легалізації зброї в Україні. Усім, хто входить до складу цієї армії, закон надаватиме право на зберігання і використання з метою захисту рідної землі вогнепальну та нарізну зброю.

- Знає, як перетворити Україну на соціально комфортну державу. Ухвалення Кодексу соціального захисту гарантує кожному українцеві своєчасну виплату у повному обсязі зарплат, пенсій, стипендій, соцвиплат та допомог.

За невиплату – жорстке кримінальне покарання. Більше не буде так, що чиновники витрачають мільйони собі на премії чи нові авто, а українці тим часом місяцями не отримують виплат або змушені іти у відпустки за власний рахунок.

- Має дієвий спосіб звільнення українців від бюрократичного ярма.  Разом з естонськими фахівцями розробив програму електронного урядування – «Цифрова Україна». Це єдиний веб-портал, завдяки якому  кожен українець отримає доступ до всіх реєстрів, зможе сплатити податки та платежі, отримати довідки та дозволи, зареєструвати бізнес чи автомобіль, тощо. І усе це – без черг, чиновників та хабарів.

- Наливайченко не залежить від олігархів, має нульову терпимість до корупції. Довів це ще у 2008-му, порушивши справи проти 24 народних депутатів, міністрів та інших високопосадовців. Серед них – Микола Рудьковський, Сюзанна Станік, суддя-колядник Ігор Зварич та інші.

Саме через свою непримиренність та готовність проводити антикорупційні розслідування, незважаючи на прізвища та посади, Наливайченко мав піти з посади.

- Справжній патріот, політик сучасної формації, який 25 років присвятив себе служінню Україні та українському народу, який чітко і послідовно відстоює національні інтереси.

Провів декадебізацію СБУ, розсекретив  архіви КДБ, відкрив правду про Голодомор, добився його офіційного визнання геноцидом українського народу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Справедливість  

Коментарі