Садовий ремонтує львівські дороги повітряними кульками (Відео)

Опубліковано:
20 Лютого, 2019

20 лютого, у Львові представники ГО “Розвиток громади” провели театралізовану акцію протесту, демонструючи, як у місті «ремонтують» ями на дорогах. Про це повідомляє прес-служба громадської організації.

Активісти під виглядом Андрія Садового, Сергія Бабака, Геннадія Васьківа, Євгена Бойка й Андрія Шевціва продемонстрували львів’янам процес ямкового ремонту на вул. Хімічній. Спершу львівські чиновники власноруч провели підготовчі роботи: обвели кольоровим балончиком вибоїни та позамітали їх, а потім засипали ями повітряними кульками, що символізують асфальт. Втім коли по кульках проїхалась автівка — вони потріскали. Це демонструє “якість” ремонту львівських доріг.

“Цією акцією ми хочемо привернути увагу міської влади до катастрофічних проблем із дорожнім покриттям та вимагаємо у них не займатись популізмом і піаром на ремонті доріг. А ще закликаємо небайдужих львів’ян прийти 7 березня о 10.00 год. на сесію ЛМР та нагадати профільним чиновникам, що вони працюють для людей і ремонт доріг потрібно робити якісно. Також закликаємо долучитись до загальноміського челенджу. Фотографуйте поганий стан доріг, вказуйте адресу та публікуйте у соцмережах під хештегом #Садомайстер!”, — йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дороги, #львів, #львів садовий, #ремонт, #садовий
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: