На Тернопільщині головний бухгалтер «заникав» 2 млн 700 тис гривень

Опубліковано:
19 Лютого, 2019

Тернопільським міськрайонним судом розглянуто кримінальне провадження стосовно головного бухгалтера господарського товариства у сфері харчової промисловості, який здійснював безпідставне завищення податкового кредиту та заниження податкових зобов’язань з податку на додану вартість при складанні звітності та нарахуваннях.

 Внаслідок незаконних дій службовця впродовж 2016-2018 років до Державного бюджету не сплачено понад 2 млн 700 тис грн податку на прибуток та податку на додану вартість.

Ще під час досудового розслідування, процесуальне керівництво у якому здійснювала прокуратура Тернопільської області, слідчими слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Тернопільській області забезпечено повне відшкодування державі збитків на суму понад 2 млн 700 тис грн, завданих через ухилення від сплати податків.  Отож,  судом задоволено клопотання прокуратури  про звільнення особи, що сплатила вищевказану суму,  від кримінальної відповідальності на підставі ч.4 ст.212 КК України у зв’язку із сплатою податків та відшкодуванням заподіяної шкоди.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бухгалтер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: