Трагічні події п’ятирічної давнини не повинні повторитися

19.02.2019 12:23   Джерело: Валентин Наливайченко
Опубліковано : Новини Тернопілля

Цьому фото рівно 5 років. Воно зроблено біля міліцейського автозаку з мітингувальниками і побитими активістами, яких вдалося відстояти!

Валентин Наливайченко, Київ, вул.Липська, 18 лютого 2014 року

Тоді народний обранець Валентин Наливайченко після безсонної ночі на Майдані знов приїхав на місце протистояння активістів з Беркутом і міліцією. Неподалік Верховної Ради на вулиці Липській він побачив, як міліція б’є зовсім молодих хлопців і пакує їх до автозаків. Він і ще кілька нардепів втрутилися.

“Був такий момент, коли міліція погналася за мітингувальниками з дубинками, а біля автозаку залишався один лише майор чи капітан. На підлозі в автозаку лежав побитий молодий хлопчина. І ми з народними депутатами, які були поруч, пояснили тому капітану-майору, що владі, яка діє такими методами проти своїх, недовго залишилося!

Коли ми виносили того хлопця з автозаку міліція вже не втручалася”, – розповів політик.

Наливайченко пригадав, що поруч була відома письменниця і активна учасниця Революції Гідності Марії Матіос.

“Разом з нею пораненого хлопця повезли до лікарні. А ми стали добиватися звільнення інших активістів”, – пригадав події п’ятирічної давнини Валентин Наливайченко.

Фото: Олександр Ратушняк


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Валентин Наливайченко  

Коментарі