Маленькі відвідувачі Тернопільської бібліотеки долучилися до Всеукраїнської акції «Ангели пам’яті»

Опубліковано:
18 Лютого, 2019

Маленькі відвідувачі Тернопільської обласної бібліотеки для дітей долучилися до Всеукраїнської акції «Ангели пам’яті». Про це повідомляють на сайті книгозбірні.

«Тернопільська обласна бібліотека для дітей підтримала Всеукраїнську акцію «Ангели пам’яті», метою якої є вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. До участі в акції було залучено читачів книгозбірні – учнів 4 класу ЗОШ № 13. Глибоку шану і скорботу за полеглими патріотами, які загинули, захищаючи честь і гідність своєї Батьківщини, діти висловили у зворушливих віршах, урочисте звучання яких доповнював український стрій читців. По вступній частині, усі дружно приступили до спільної роботи. Янголів виготовляли зі звичайного білого паперу, без яскравих деталей і прикрас, адже вони мають стати символами чистоти і жертовності нескорених Героїв. Увесь творчий процес фільмували працівники місцевих медіа. 18 лютого учасники акції розмістять «Ангелів пам’яті» у скверику біля пам’ятника Героїв Небесної Сотні, а також приєднаються до спільної молитви за душі загиблих і мир в Україні», – повідомляють бібліотекарі.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото Тернопільської обласної бібліотеки для дітей 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ангели пам'яті, #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: