Вихованка Тернопільського «Інваспорту» Роксолана Будник здобула «срібло» на чемпіонаті України з настільного тенісу

Опубліковано:
17 Лютого, 2019

Вихованка Тернопільського «Інваспорту» Роксолана Будник здобула «срібло» на чемпіонаті України з настільного тенісу серед спортсменів з вадами слуху. Змагання проходили у Полтаві, у спорткомплексі «Енергія». Силами мірялися 38 спортсменів, з них 25 чоловіків і 13 жінок з 10-ти областей. Тернопільський центр та ДЮСШІ «Інваспорт» представляли Роксолана Будник та Ерік Скринник.

В особистому заліку серед жінок Роксолана Будник посіла 5 позицію. У змішаній парі, виступаючи зі спортсменом з Полтави Максим Овчаренком, здобула 5-8 місця, а у жіночій парі з Ларисою Старіковою із Києва виборола срібну нагороду. Роксолана Будник родом із Заліщик, учениця Заліщицької державної гімназії імені Братів Гнатюків.

Ерік Скринник (1992 р.н., м. Тернопіль) серед чоловіків в особистому заліку посів 13 місце, а у чоловічій парі зі спортсменом з Миколаєва Миколою Лабзеньовим посів 5-8 місце.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: