Проморолик про Теребовлю можна побачити у потягах Укрзалізниці (Відео)

Опубліковано:
16 Лютого, 2019

Відеоролики трьох громад-партнерів програми DOBRE тепер можна побачити і на екранах у поїздах “Укрзалізниці”, повідомляє сайт Доба.

Інформаційні ролики для Баштанської, Присиваської та Теребовлянської об’єднаних громад виготовив Український кризовий медіа-центр у рамках програми USAID DOBRE спільно з Міністерством регіональної політики, будівництва та житлово-комунального господарства України. Ролики розповідають про особливості кожної громади, показують їх привабливість для туристів та надійність для інвесторів.

Відео вже активно поширюються в соцмережах, у регіональних ЗМІ та транслюються на каналі “Рада”. Тепер показ роликів розпочали у поїздах Інтерсіті “Укрзалізниці”. Загалом це понад півтисячі екранів у потягах за 8 маршрутами. 

Тож тисячі пасажирів “Укрзалізниці” зможуть побачити відео про туристичні перлини Теребовлянської та Присиваської об’єднаних громад, а також інвестиційний потенціал Баштанської громади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #промролик, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини, #укрзалізниця
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: