«Ангели пам’яті»: у Тернополі цьогоріч по-особливому вшанують Героїв Небесної сотні

16.02.2019 15:13   Джерело: Тернопіль1
Опубліковано : Новини Тернопілля

До Дня Героїв Небесної Сотні у Тернополі відбудеться акція "Ангели пам’яті". Під час заходу всі охочі будуть розвішувати паперових янголів. Метою акції є нагадати про події, які відбувалися під час Майдану та вшанувати пам'ять про загиблих Героїв, - пише Тернопіль1.

У пам'ять про розстріл Героїв Небесної Сотні у різних містах України відбудеться тиха акція "Ангели пам’яті". Це ініціатива Анжеліки Рудницької та мистецької агенції "Територія-А". До заходу цьогоріч долучається і Тернопіль. Вже зaрaз ініціaтиву підтримaли жінки-підприємниці, предстaвниці творчої спільноти, освітяни. У школaх тa позaклaсних гурткaх, у привaтних дитячих студіях юні тернополяни влaсноруч вирізають пaперових aнгелів.

Долучились до заходу і школярі 13-ї школи. Готуються до акції й переселенці з окупованих територій. Яна Шкуратова каже, у цей день молитимуться не лише за Героїв Небесної Сотні, але за тих, хто сьогодні захищає нашу країну на Сході. Долучились до акції і військові тернопільської 44 артилерійської бригади.

У Тернополі акція "Ангели пам’яті" відбудеться 18 лютого об 11:00 год. Місце зустрічі - біля пам`ятника Небесній сотні (площа Героїв Євромайдану). Учасники запалять лампадки, прочитають молитви за душі загиблих та мир в Україні та покладуть квіти до пам`ятника.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопіль1  

Коментарі