На Тернопільщині прихильники РПЦ надіслали листа з матюками вірянам ПЦУ

15.02.2019 19:13   Джерело: Погляд
Опубліковано : Новини Тернопілля

10 лютого віряни церкви в селі Дунаїв Кременецького району  перейшли у підпорядкування Православної церкви України. На зборах громади більшістю голосів (більше 70 відсотків) було прийнято рішення про перехід до ПЦУ. Але таке рішення не сподобалося прихильникам московського патріархату. Їх реакцію у мережу Фейсбук виклав Петро Жовтовський у мережі Фейсбук, - пише Погляд.

null

- Реакція прихильників москвинського патріархату на перехід Дунаївської парафії до ПЦУ.
А 11 лютого московські прихильники закрилися в церкві і проводять свої збори. Десь приблизно12-15 адептів, – так коментує викладену світлину пан Петро.

Цей шматок паперу наробив галасу серед громади. Багато хто дивується, як православні християни можуть писати такі лайливі слова, очевидно, що автор листа ніколи й не знав, що таке Православ’я

- Не варто очікувати якесь зважене рішення від людей, які не можуть пару слів грамотно до купи зліпити. Думати у них не дуже виходить. Вміють тільки х**ми в анонімних записках крити, – пише Roman Valihura.

- Нещасні люди, не розуміють, що прокльони завжди повертаються до того, хто проклинає, – вважає Ірина Петрівна Мельник.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Погляд  

Коментарі