У Тернополі пройшла акція «Кохання поза часом 2019» (Фото)

Опубліковано:
15 Лютого, 2019

Свято всіх закоханих – це не лише день для романтичних подарунків і щирих зізнань, а й привід для вагомих рішень. Зимова погода не змогла зіпсувати святковий настрій закоханим парам.

Не дивно, що саме в цей день в Українському домі “Перемога” в рамках проекту Мін’юсту “Шлюб за добу”, скориставшись акцією “Кохання поза часом 2019” поєднало свої долі вісім закоханих пар та  в надзвичайно красивому і романтичному місці Тернополя на «острівці кохання» у парку ім. Т.Г. Шевченка теж відбулася державна реєстрація.

Керівництво Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області привітало молодят із створенням сім’ї.

«Уже другий рік на Тернопільщині триває акція запроваджена Мін’юстом, «Кохання поза часом». У «День Святого Валентина» у Тернополі, Бережанах, Борщові, Гусятині та Теребовлі відділи ДРАЦС  працювали з 8-00 до 24-00. Загалом 56 пар в області виявили бажання поєднати свої долі у цей день» –  зазначив Едуард Кольцов.

Кохайтеся! А про документи подбає Мін’юст!

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кохання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шлюб
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: