Наливайченко в Тернополі: «Справедлива країна – це мій пріоритет»

14.02.2019 18:43   Джерело: Справедливість
Опубліковано : Новини Тернопілля

Кандидат у президенти, лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко в Тернополі презентував українцям власну президентську програму дій і рішучого наведення порядку в державі.

«Настав час навести лад, починаючи з президента. Найперше — потрібно подолати корупцію, забравши бізнес із влади», — сказав Наливайченко.

Він додав, що має намір подати на розгляд парламенту закон про імпічмент президента.

«Знищення корупції має починатися саме згори. Справедлива країна – це мій пріоритет. Тому ми з допомогою наших закордонних партнерів зможемо повернути у бюджет України гроші з офшорних рахунків. Для того, щоб подолати корупцію, має бути адекватне покарання – довічне ув’язнення», — заявив Валентин Наливайченко.

Кандидат у президенти зазначив, обов’язково доб’ється розширення прав громад, найголовніше — дати людям право не тільки обирати, а й відкликати з влади керівників правоохоронних органів, суддів, прокурорів.

Валентин Наливайченко наголосив, що об’єднані територіальні громади отримають реальні повноваження на місцях і самостійно розпоряджатимуться своїми надрами та землею.

Це, на думку політика, допоможе і у процесі деокупації тимчасово окупованих територій.

«Ми маємо напрацьовані конкретні кроки, які дозволять повернути тимчасово окуповані території. Для цього, найперше, нам потрібно зміцнити нашу армію. Потрібно налагоджувати тісну співпрацю з нашими колегами», — сказав Наливайченко.

Він пояснив, що на території України варто створювати нові військові частини, які будуть складатися і з українських військовослужбовців, і з військовослужбовців НАТО. Також на території нашої держави мають з’явитися бази НАТО.

Водночас, Валентин Наливайченко додав, що не можна сподіватися виключно на дипломатичний шлях повернення окупованих територій і варто розглядати усі варіанти.

Він наголосив, що території Донбасу та Крим повернуться тоді, коли Росія забере свій військовий контингент та спецслужби з української землі, а люди, які там мешкають, побачать успіхи України та реальну децентралізацію і збільшення повноважень місцевих громад.

Керівник штабу Руху «Справедливість» Руслан Колєсніков переконаний, що достатньо трьох місяців, щоб арештувати та посадити за грати десятки топ-корупціонерів.

За його словами, достатньо повернути вкрадені в українців мільярди, щоб за рахунок награбованого забезпечити належне фінансування медицини, покращити якість освіти, побудувати міцні мости і прокласти ідеальні дороги по всій країні.

«Головне — політична воля. Вона в нас є. І ми це зробимо!» — наголосив Руслан Колєсніков.

Валентин Наливайченко також додав, що одразу після одержання в ЦВК посвідчення кандидата в президенти звернувся до усіх національно-патріотичних сил з пропозицією об’єднатися і разом захистити права виборців.

«Ми не просто боремося за вільні вибори, але й за право людей на волевиявлення», — заявив політик.

Лідер Руху «Справедливість» закликав усіх чесних українців від його імені контролювати виборчий процес на дільницях, щоби кожен голос громадянина був захищений.

«31 березня влада має перейти до людей. Я дякую всім, хто щодня звертається до нас із проханням стати нашими, моїми представниками на виборах. Разом ми зможемо захистисти вибір людей!» — зазначив Валентин Наливайченко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Справедливість  

Коментарі